2:a pris lydnadsklass 3 Österåker bk

Japp det var så resultatet blev för mig och Magic idag på vår lk3 tävling i Stockholm.

Han hade en sån himla fin känsla, attityd och glädje så det spelar faktiskt ingen roll alls att det inte riktigt höll hela vägen 🙂 Han fixade ALLA moment så jättefint, förutom den j***a rutan dåra 😛 När jag sa vår momentrutin ”var är rutan?” så låste han blicken på en jättekon på andra sidan planen och for iväg till den i världens fart. Gick inte att dirigera om, han trodde stenhårt på att detta var rutan. Och jag kan inte säga annat, det var endast 1 hund i klassen på 12 ekipage som hittade rutan som låg precis bredvid agilityhinder och ett lydnadshopp. Så himlans synd att jag inte fick med mig tävlingen på film, för denna känsla ska vi leva på länge.

Vi ska fortsätta jaga vårt 1:a pris oavsett hur många starter det blir. Jag känner ingen som helst ”yttre” press på att vi har något att bevisa eller att det är ett enormt nederlag på något vis. Jag vet vad Magic kan och är kapabel till, vi hade verkligen jättekul på planen idag och det är egentligen det som räknas, eller hur?!

Hade det inte varit för rutmissen så vore 1:a priset vårt och vi skulle idag varit i eliten men det gör inget. Vore ju skönt att ha 3:an ”klar” innan semestern nästa vecka haha så vi kan lägga allt fokus på freestyle och agility resten av sommaren 😉 Men men någon gång SKA det gå! Är man tävlingsmänniska med jävlar anamma så är man.

Magic SKA bli champion 😉

Min fantastiska diamant, vad underbar du var idag <3

1 svar på “2:a pris lydnadsklass 3 Österåker bk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *