Vinnare i Dagens trick 7 – ”4 tassar i en skål”!

Då var det dags att tillkännage vinnaren i nästa ”Dagens trick” och jag är återigen väldigt glad att ni fortsätter att skicka in era bidrag! Tusen tack till alla som gjort det  🙂 Det sporrar mig bara att fortsätta! Ni alla är så otroligt duktiga! Fortsätt träna era supervovvar  :grin:

Vinnaren för denna omgång är

… trumvirvel…

Gunnilla och Caramel!!!  :mrgreen:

Stort grattis till Gunilla och Caramel som faktiskt även är Havens kullsyrra! Ser jättefint ut!

Nu sitter jag och velar och funderar lite på hur/om jag ska fortsätta med ”Dagens trick”? Har ni några förslag på tricks ni önskar? Freestyle, servicehundtricks, kombinationer m.m? Hur många veckor skulle ni vilja ha på er? 3 veckor är kanske för lite? Kanske jag kan starta en Facebook-grupp där man kan samlas och hjälpas åt om man fastnar i tricket? Är det bra prisvinster? Vill ni fortfarande ha en vinnare eller ska jag publicera allas inskickade bidrag på bloggen?

Snälla kommentera så ni kan vara med och påverka utformningen av mina tricktävlingar  😀 För de är ju menade att göras för just er aktivering med era vovvar  😉

Tack!  :mrgreen:

7 svar på “Vinnare i Dagens trick 7 – ”4 tassar i en skål”!”

 1. Vad duktiga dom är!
  Ni måste fortsätta med det här, det är jätte kul! Har inget förslag på något trick men ni måste sätta igång med tävling igen snart annars har vi inget att öva för 😉
  3 veckor är bra tid 😀
  Skulle vara kul om du la upp alla bidrag på bloggen men bara bara en som vinner 😀 Kan man se hur duktiga andra är! 😀
  Starta en ny tävling snart! 😀 Skulle vara jätte kul!:D

 2. Det är ju så skojigt, så klart du ska fortsätta med dagens tricks!!
  3-4 veckor kan jag tycka är rimligt, och du har ju haft väldigt fina priser – fast det roligaste är ju att ha något att träna på, få nya idéer.
  En fb-grupp där man kan tagga och hjälpa varandra är ju en bra idé.
  Varierande tricks är väl roligast, har inga konkreta idéer nu såklart, men det är ju därför vi behöver dagens tricks!! :))

 3. Detta är så roligt så absolut , fortsätt!! Tävling är inte det viktiga, att ha något litet trick att träna på är så skoj men ibland svårt att komma på 🙂 så toppen med lite inspiration!!!

 4. Jag har inte fått tummen ur att skicka in ngt bidrag än, men har din blogg som idéspruta för att lära in nya saker. Tycker absolut att du skall fortsätta, och 3 veckor är lagom tycker jag. En facebooksida låter kul och jag tycker som ovanstående att du kan publicera alla bidrag men också ha en vinnare.

 5. Jag vill önska ett trick! Har sett rätt många som lärt hunden stå ovanpå något med framtassarna och sedan gått runt föremålet med baktassarna. Har för mig att du och (Oskar?) gjorde det med en resväska i något program? DET!

  I övrigt tycker jag att du ska fortsätta. Jag säger alltid att jag ska vara med men har än inte fått tummen ur att skicka in nåt. Vi tränar i alla fall och jag tycker det är bra inspiration. 3 veckor är lagom, man hinner inte glömma men hinner lära ganska mycket. Och så tycker jag fortsatt att det ska vara en tävling men det utesluter ju inte att du publicerar andra bidrag också 🙂

 6. Vi har ju inte varit med på länge, har ju haft lite mycket annat om man säger så… :-/ Men vi ska ju ha valp i vinter och då vill jag jättegärna att du fortsätter med tricken, för det är ju jättebra inspiration!

  En fb-grupp vore guld tycker jag! Sen vill jag önska lite mer service-hund-tricks. Det enda jag verkligen hade användning av som jag lärde Koira var att dra av mina strumpor – sjukt bra när jag hade stor bebismage ivägen 😀 Typ sånt som lägga in tvätt i tvättmaskinen, bära en korg med saker i eller städa… Eller andra, de där har jag ju redan tänkt på! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *