Vinnare i ”Dagens trick 2 – Skäms”!

Kommer precis tillbaka från fjärde veckan av freestylekurser jag håller på ”Uppsala hund och aktivitescenter” 🙂 Vi har nu börjar jobba med koreografi och programbyggning. Det är verkligen superroligt att följa alla duktiga deltagare varje vecka, se utvecklingen och visa att inget är omöjligt. Det finns alltid tusen olika vägar att nå samma mål! Vid kursens slutvecka råder inga tvivel på att de har verktyg för att klara tävlingsprogram, det visade dem mig idag 😉 Som total nybörjare är det självklart att det kan kännas förvirrande  eller överväldigande(känns det ibland fortfarande för mig) när man inte har någon aning om hur man kan tänka och planera ett program. Men jag hoppas att jag har gett lite värdefulla riktlinjer, verktyg och tips för att våga tänka koreografi och dansa loss  😀

Tillbaka till huvudämnet idag. Nu har jag fått in alla bidrag till denna omgångs ”Dagens trick – skäms” och vinnaren är vald!

Vinnaren för denna omgång är

… trumvirvel…

Elin och Koira!!!

[youtube fwkmkIqC9wA]

GRATTIS! Min favorit tävlingsbok är snart på väg till dig!

Jätteroligt att så många engagerar sig och sina hundar! Tanken bakom att ta del av mina små trickstävlingar är så klart att aktivera våra fyrbenta vänner men också för att det gör ägare såväl som hundar glada. Det ska vara kravlöst och roligt, en mysig stund på dagen där man varvar ner och ser fram emot den lilla stunden mellan dig och hunden när ni jobbar på ett litet sidoprojekt tillsammans 😉 Jag bara älskar den där glimten i ögat hundarna får när de jobbar, börjar greppa vad det är man vill forma fram och bara har så kul medan de gör det. Win win situation kort sagt!

 Jag meddelar Dagens trick 3 på måndag och hoppas såklart på ännu fler som känner sig utmanade att anta utmaningen 😉

5 svar på “Vinnare i ”Dagens trick 2 – Skäms”!”

  1. Stort grattis Elin 🙂
    Väl förtjänt vinnare 🙂

    Nu ser jag fram emot nästa tävling coh då ska vi minsann lägga ner mer träning i det och vinna 🙂

  2. Grattis Elin och Koira! 🙂

    Fan alltså, JAG skäms för att jag inte hann färdigt! Var för mkt annat som tog tid, men jag hann halvklart! 😀 Nsäta trix SKA JAG vinna!! =) Lägg ut NUUUUUUU!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *