Spår!

Nu har foten äntligen slutat plåga mig med smärtor så nu har jag sett till att dra igång ”operation bruks”! Spårträningen kickades igång igår med Magic och Haven.

Magic: Har inte spårat alls på minst ett år, men visste PRECIS vad som gällde när selen och linan åkte på. Ingen osäkerhet och frågande hos mig överhuvudtaget. Spåret var ca 150 meter i skogen, liggtid 1 timme med regn och samt 2 spårpinnar + slutapport och han hittade alla!  :mrgreen: Underbart! Det fick bli belöning i form av torkad oxlever vid apporterna och en liten burk kattmat vid slutapporten 😉 Han stannade till och visade tydligt att han hittat dem, plockade de inte till och börja med men det tror jag kommer gå undan när han spårar mer och får rutin på det hela. KUL tycker Magic!

Film

Haven: 3;e spåret någonsin. Ca 100 meter på öppen mark, liggtid 1 timme med regn och 1 pinne + slutapport. Gick bra det också! Markerade och plockade upp båda pinnarna med oxlever och kamp som belöning. Har det på film men inte hunnit ladda upp ännu.

 Efter det blev det 6 månaders-fotografering och bus!

Ståbild 6 månader. Vikt ca 16kg
Ståbild 6 månader. Vikt ca 16kg

3 svar på “Spår!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *