December!

Nu börjar julen närma sig med stormsteg! Helgen har varit sådär underbart avslappnande men ändå med full rolig rulle som jag önskar att varje dag är. I fredags hälsa Matilda på med sina vovvar Eboni och nya lilla stjärnan Tempo! Jättetrevligt och alla mina 5 galningar hälsade dem 3 välkomna med mer än öppna armar 😉 Man måste uppleva för att förstå den fulla ”freestyleflock-effekten” 🙂 Det är inte för den timida! Man kan bli pussad till döds eller få utslagna tänder om man inte aktar sig för hoppande ”raket-Haven” 😉

Sen har vi kört på riktigt hårt med handlingskurs i ridhus för Malin Elfström med Magic, Scifi-mässa och julpyntande som heter DUGA hela helgen. Här är ett litet urval bilder från Iphonen.

Såhär ser det ut framför vår dörr
Köket strax innan det var färdigpyntat
Vår adventsstake

Sen så har jag smått börjat planera de kommande månadernas aktiviteter för hundarna. Haven fortsätter såklart sin förberedande agilitykurs 1 gång/månad och sen är han även anmäld till en hoppteknik-kurs(tränar ej hopp, utan avståndsbedömning inför hopp) under tre dagar. Magic(eller snarare jag :-P) ska på en helg workshop i handling och sen är vi anmälda på en handlingskurs på 6 tillfällen. Alla dessa agilitykurser för superförare i ett ridhus 15 minuter från där jag bor! 😀 Underbart! Oskar tänkte jag ska få börja vattentraska på Ultuna och få träffa en ortoped i friskvårdssyfte. Max och Charlie fortsätter med sina respektive utredningar.

Sen så hoppas jag att fler freestyletävlingar börjar trilla in snart för jag vill börja planera in dem också. Tror inte alls att det är en omöjlighet att starta Haven i freestyleklass 1 direkt när han fyller 12 månader om han fortsätter på samma spår som nu Love smiley 4 Men det är absolut ingenting som jag tänker kämpa mig emot eller så utan bara så jag läser av honom nu. Det spelar ingen större roll för mig när vi debuterar. Blir det i maj så vore det skoj men blir det likväl om 2-3 år för att han behöver mogna på sig så blir det så. Inget att beklaga sig över, samtliga labbar äntrade freestyleplan runt 4 års åldern. Sen blir det ett år fyllt av lydnad, bruks, MH och röntgen och kanske en gnutta utställning. Älskar att träna flera sporter samtidigt! Allround javisst!

Jag med världens bästa freestyleflock i den nyfallna snön ♥ Ni är de finaste fyrbenta som går på denna jord och har format mig till den person jag är idag ♥

2 svar på “December!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *