På plats i Göteborg

Gott nytt år alla! Hoppas att ni har haft det riktigt bra under nyår. Min nyårsafton spenderades med en hemmalagad 4-rättersmiddag med nästan hela familjen, min bästa vän och hundarna. Ingen av mina hundar är skott- eller fyrverkeriberörda vilket är så fruktansvärt skönt, då det smälls och skjuts fyrverkerier för fulla rullar redan veckan innan nyårsafton. Hundarna var lösa ute på baksidan av huset ca 00.15 och ville inget annat än kissa av sig och busa med oss, utan att ens vrida huvudet åt smällandet och skjutandet som var ganska nära runtomkring 😉 .

Nu har vi äntligen anlänt i Göteborg för MyDog och funnit oss tillrätta på hotellet.Vi superladdar inför helgens tävlingar med att hardcore-sova eftersom ingen av oss sovit en sekund igår natt då vi inte ville missa våra tidiga tåg.

Oskar och jag under vårat "New Moon" program MyDog 2010

Så här ser vår helg ut, tävlingsmässigt:

Lördag: ”Agria freestyle Elite Challenge” med Oskar i finalringen från kl 9.00. Vi kör samma program som på Stockholmsmässan då tiden helt enkelt inte funnits runt jul och nyår för att skapa helt ett nytt satsarprogram till MyDog.

Söndag: Officiell freestyle klass 2 med Magic och officiell klass 3 med Oskar hela förmiddagen och säkert in på eftermiddagen då det beräknat blir ca 50 starter sammanlagt i ”Heelwork to music” och freestylen. Tävlingen befinner sig förmodligen som vanligt längst in i ett hörn på mässan.

Magic har ett nytt program, men inget speciellt jätteinspirerat satsarprogram alá Stockholm hundmässa pga tidsbrist(skapade programmet för 2 dagar sedan 😳 ). Magic är inte heller så värst van vid inomhustävlingar så jag vill inte göra allt för komplicerat med för höga krav på honom heller. Det blir förhoppningsvis ett rytmiskt klass 2 program med fint flyt och timing, utan en enorm baktanke och om vi har tur KANSKE kan ge oss titelpoäng enligt de nya reglerna.

Oskar kör med samma program igen av ovanstående orsaker 🙂

Jag ser fram emot tävlingarna även om vi knappast hunnit träna alls. Precis som i december då just känslan på plan med ”bröderna gul” var så fruktansvärt befriande, så ska jag satsa på att bara ha ROLIGT med Oskar och Magic och inte alls försöka jämföra oss med andra, utan endast göra vårat eget bästa. Det får bära eller brista, spelar ingen som helst roll, bara känslan är rätt mellan mig och grabbarna på plan. Även om det går åt h*****e imorgon, så firar vi med restaurang och bio 😀  Det här ska bli kul!

Ha en underbar helg! Det ska vi ha, kanske vi ses 😉

1 svar på “På plats i Göteborg”

  1. Åh, hoppas verkligen att de gick bra. Hade middag i lördags och privatträning i söndags inbokat så blev inget Göteborg för min del. Men nästa år kommer jag, då jäklar ska jag boka in detta först.

    Nyfiken på ditt new moon program. Finns det på film?

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *