Freestylekurs!

Jag tänkte börja med att hälsa att det blivit klart att jag ska hålla mina allra första freestylekurser!!! Kurserna kommer att hållas i en inomhuslokal :mrgreen: i ”Uppsala hund- och aktivitetscenter” här i Uppsala precis i början av året(inte rikttigt satt datum ännu) och omfatta en nybörjar– och en fortsättarkurs på onsdagskvällar. För intresserade så ska mer info komma ut på deras hemsida inom kort.

Nu har jag redigerat mitt ”dagens trick” klipp från träningsdag 3. Den innehåller lite förklaringar på hur vi löser problem som vi stöter på under träningen.  Som ni ser så är det lite roligt att se att alla mina hundar(Charlie tränar dock ett annat trick, ”work”) är på helt olika nivåer trots precis lika mycket träningstid innan detta klipp.

Lite skoj är att ni också får se min tredje labbe Max ”in action” 🙂  Han är fullt kapabel att lära sig allt, men bäst beskrivning på honom är nog att ”alla ljusen är tända men ingen är hemma”  🙄  Skämt åsido så är han en fantastisk lydnadshund( t.om domare har uppmanat mig att ta vara på honom), men har knappt tävlat i sitt liv eftersom han ständigt har hemsökts av diverse grova hudåkommor och andra sjukdomar samt är HUNDBESATT(inte aggressivt). Vi har självklart jobbat på det hela hans liv men jag litar inte till 100% på honom, och skulle aldrig kunna ha på mitt samvete att han kan sticka till nån hund på tävling då de måste kunna vara lösa.

Här är mitt klipp 🙂

[youtube IqmjN-Gds2k]

Jag har också bestämt mig för att fortsätta med ”Dagens trick”! Deadline på detta trick sätter jag till nästa söndag(juldagen) och då vill jag publicera bild/film på alla färdiga små stjärnor här i bloggen. Till nästa ”Dagens trick ska jag definitivt klura på ett pris, hur man kan vinna det, lämplig deadline osv. Himla kul!  😀

Det är väligt mycket freestylecentererat här i bloggen den senaste tiden, men det är väl bara bra, då jag lever upp till hemsidans namn 😉 Nu spånar jag vidare på MyDog-program…

Sen har jag ett litet klipp på Huskyn Nanooks första pass! Så kul!

”Cop cop” 1 from Vendela Tinglof on Vimeo.

3 svar på “Freestylekurs!”

  1. sv: jaa det känns trist, jag såg verkligen fram emot att få köra freestyle på my dog.

    Roligt att du ska börja hålla kurser! Vill gå 😉
    Synd att max har haft massa sjukdomar, vore häftigt att få se han tävla någon dag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *