Dagens trick!

Hej!

Tänkte börja med en liten skoj grej här i bloggen då och då kallad ”Dagens trick!”. Jag har som bekant lunginflammation och knaprar kåvepenin samtidigt som strikt vila gäller för min del. Men lite orkar jag nu gå och och röra mig i huset och för att hundarna i väntan på mitt tillfrisknande ska känna sig lite nöjda tänkte jag börja träna in lite nya tricks som jag länge velat lära in med inte hunnit när det har hänt så mycket annat.

Jag planerar att lägga ner ca 5-10min/dag och inlärningstillfälle. Om jag kör längre än så med varje hund tror jag nämligen att deras hjärna kokar över av allt nytt att tänka på under samma tillfälle 😯

Sen tänkte jag faktiskt publicera det slutgiltiga resultatet med mina egna hundar antingen i bild eller film här i bloggen, och tänkte att det vore jätteroligt om ni läsare också vill haka på trenden och skicka in bild/filmklipp till mig på det färdiga tricket som jag kan publicera här? Om det visar sig populärt kanske jag i framtiden kan göra små tävlingar/utlottningar av priser i bloggen? 😉

Tycker det vore jätteroligt! Ett litet sätt att hålla våra så väl som hundarnas hjärnor igång på ett roligt sätt, nu när tävlingssäsongen för många är på is, jul och nyår knackar på dörren och att släpa sig ut i rusket till klubben kanske inte lockar så fruktansvärt hela tiden.

Här är dagens trick! Lycka till!

[youtube eHWuFb9Lb4Q]

Var inte blyga med att höra av er med vad ni tycker 😉 Varje lilla kommentar jag får lyser upp min dag lite extra och ger stor uppmuntran att fortsätta 😀   Trevlig kväll!

12 svar på “Dagens trick!”

  1. Kul ide! Jättekul att hålla på med trix ju och skoj att du inspirerar oss andra också! 🙂 Synd att man inte fick se dig och magic på tävlingen:( Krya på dig!

  2. Ska försöka mig på det där. Hade tänkt klaga på att min hund är mycket större än den i klippet men dina är ännu större än den jag har 😉 Så vi ska väl klara av det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *