Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn

Dagens tema ”Meningen bakom ditt bloggnamn” blir inte vidare svårt att behandla. Min första hemsida hade jag faktiskt startat via hundportalen vovve.net och hette då något i stil med ”vovve.net/Sussiolabbarna” eller liknande.

Allt eftersom tiden gick och intresset för hundsport såväl som antalet hundar ökade, stärktes också mitt intresse för webdesign. Jag ville inte känna mig begränsad utan ville ha en helt egen domän med vårat helt egna namn.Intresset för hundsporten freestyle slukade mig och hundarna helt och hållet och då blev inte valet till hemsidans namn så svårt. Visst älskar vi att utöva andra sporter också, men det är svårt att förklara hur jag känner, freestyle är verkligen ”våran grej”. Så freestyle + det faktum att jag har och alltid kommer att ha fler hundar jag tävlar i sporten med än en blev hemsidans namn ”Freestylehundar.se”. Hemsidan var då byggd med koder och ”dreamweaver” och kopplad till en blogg via ”blogtown.se” som vi utnyttjade ca 2-3 år. Undertexten ”Ingenting är omöjligt” lade jag till då Oskar genom freestylen har bevisat mig just detta.

Efter ett tag hann livet ikapp oss och de tidskrävande uppdateringarna i alla undersidor och i bloggen minskade samtidigt som blogtown aldrig ville fungera. Efter gymnasiet under hösten 2010 kände jag att jag ville plocka upp den igen och göra ”Freestylehundar.se” till något helt nytt från grunden som jag aldrig gjort innan. En WordPress-blogg.

Att bygga hemsidan via WordPress gav upphov till j*****t många svordomar och hot från min sida, många timmar dag och natt och huvudvärk, men ger jag mig in i något så ska jag banne mig genomföra det! Och det gjorde jag 😀 Det första inlägget publicerades den 24:e september förra året. Jag tycker att en wordpressblogg är mycket mer lättskött än en hemsida med kopplad blogg men designen på undersidorna bl.a blir lidande.

Nu beger jag mig ut och koppeltränar vilddjuren. Perfekt att träna koppelträning när jag inte ger hundarna något annat val än att gå lugnt bredvid mig nu med allt isigt underlag.

Inget mer dragande i kopplet för dig grabben. Magic 11 april 2007, 10 veckor gammal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *