Fullt upp

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev här i bloggen, tror att det var en dryg vecka sedan. Det har helt enkelt varit fullt upp, då vi renoverar här hemma, hundarna tränas, bilar ska övningssköras, teori ska läsas, julklappar köpas och kurser avslutas innan jul. Ja, ni förstår nog 😉 Det har varit så himla mycket nu att  vi inte ens hunnit handla julklappar eller julpynta eftersom jag envisas med att leka byggare-bob och bygger IKEA-möbler till 5 på morgonen varje natt. Vad kan man säga? Jag är en utpräglad nattmänniska… Det är bara då ingen vill något från mig, allt är lugnt och jag kan andas ut.

Idag var jag uppe till 5 på morgonen och byggde möbler, vaknade kl 8 och skrev ett prov i psykologi B kl 9. Sedan bar det av mot körskolan för utbildningskontroll. Jag fick klartecken på körningen!!!!! Nu är det enda som behövs lite mer plugg på teorin, så är jag redo att tuta och köra mot uppkörningen .

Nu ska jag fortsätta arbeta med huset, plugga Psykologi och Filosofi B och skriva lite arbetsansökningar. Kanske blir det så att jag lägger mig liiite tidigare idag.

Magics första jul, 10 månader gammal

Imorgon tänkte jag skriva lite om Magic och reklaminspelningen vi gjorde förra veckan 🙂

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *