1 december – Julen närmar sig!

Nu är det äntligen december och min pynttokiga sida kan släppas lös ! Dagen har spenderats med plugg, shopping med mamma och pappa och sista träningen med Magic inför inspelningen imorgon.

Härnäst ska det pyntas, plugga mer, bada och föna skådisen till imorgon, tända nyinköpta adventskalender-ljuset och mysa framför Tv:n med min ”egna” julkalender ”Cougar town”. Sedan några år tillbaka har jag haft som tradition att välja en tv-serie på ca 24 avsnitt och ha det som min dagliga avkoppling varje dag i december fram till jul. Jag har alltid haft svårt att sitta sådär och inte få dåligt samvete. Det finns alltid något ”viktigare” som måste göras, och som jag istället borde lägga ner energin på. När jag tittar på min ”julkalender” ska inga tankar ägnas åt oro och problem med dåtiden eller framtiden, inga måsten eller stress. Just de 20 minuterna existerar inget annat i världen än jag och tv:n

Kan låta patetiskt, men detta har faktiskt kommit och blivit en av de saker som jag ser mest framemot varje dag i december. I år blev det ”Cougar town” som jag bara har sett ett enda avsnitt av sedan innan. Det var faktiskt lite svårt att hitta något bra eftersom jag är en riktig tv-serie junkie och går efter namnet ”spoiler queen” som slukar det mesta under årets gång.

Mitt adventsljuskalender invigs idag

Min julkalender "Cougar town" och en liten extrafilm 😉

Nu drar jag vidare mot mina förpliktelser innan avkoppling tillåts 😉

2 svar på “1 december – Julen närmar sig!”

 1. Vilken bra idé med en egen julkalender! Är det fösta säsongen av CT? Måstye tyvärr säga att första säs är rätt överdriven och inte så bra, men andra eller tredje säs är bättre. Grejen är väl att man förväntar sig lite Monica Geller… iaf jag 😉 Vänneridiot är jag… kan nog varenda replik från alla tio säsongen av vänner! =)

  Halsbandet hittade jag på jamihundsport! Det är ett Eckers och här är prislistan:

  55 cm max 47 halsmått 695 Kr
  60 cm max 52 halsmått 725 Kr
  65 cm max 57 halsmått 749 Kr
  70 cm max 62 halsmått 775 Kr

  Puh..bara lite dyrt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *