1:a advent – inte som man tänkt sig

Våran advent gick inte riktigt som jag planerat… Planen var att tävla med Charlie på freestyletävling idag med vårat nya program för att få feedback inför Stockholm Hundmässa 18:e december. Efter att ha fått löften om skjuts, backade min pappa ur i sista sekunden, även fast han hemligt gått med den tvekande känslan hela helgen eftersom han inte kände att det var tillräckligt säkert att köra. Visst håller jag med om att man ska lyssna på sin magkänsla när det gäller säkerheten, speciellt med bilkörning på vintern MEN jag har varnat honom om väderleksförhållandena sedan i torsdags, då han erbjöd sig att skjutsa mig och Charlie till freestyletävlingen. Om han hade nämnt något i fredags eller till och med igår under dagen hade jag hunnit planera med tåg etc. Istället fick jag veta det under morgonen medan jag packade?! Det här är inte första gången detta hänt heller, utan bara en i mängden. Tydligen har han pratat med min mamma de senaste dagarna om detta. Varför kan han inte gå till mig och prata? Det var inte ens han som talade om situationen för mig i morse utan dumpade av sig lasten på min mamma istället. Jag känner absolut full förståelse för honom, men är samtidigt otroligt ledsen eftersom jag verkligen har hårdtränat och satsat med Charlie ända in i småtimmarna igår kväll, för ingenting.

Känns i vilket fall som helst inte bra när man gradvis tappar en del av sin tillit till de som står en närmast 🙁

Därför har jag idag känt mig ganska liten och obetydlig på denna jord och spenderat förmiddagen under täcket och tyckt synd om mig själv. Efter lite helande prat med andra nära och kära ryckte jag upp mig lite. Jag, mamma, min storebror och min lillasyster bestämde oss för att slappna av och fira en mysig 1:a advent på stan med fika och biofilmen RED.

Jag känner mig ganska van med att ”ta smällar” från folk och och känna mig rätt så obetydlig, men ändå alltid finna en viss styrka inifrån och resa mig igen. Så nu ska Charlie få en veckas semester och vila från vårat färdiga program, sedan satsar vi fullt ut med siktet inställt på Agiafinalen.

3 svar på “1:a advent – inte som man tänkt sig”

 1. Tack för kommentaren på min blogg! Alltid kul med fler freestylekipage 🙂

  Tråkigt att du inte tog dig till tävlingen men det var riktigt obehagligt väglag enligt vad jag fått höra (har inte körkort själv så jag ska inte uttala mig), en som kom hade kört i diket innan och det var många strykningar pga stopp/problem längst vägarna …

  Håller tummarna för att allt flyter på till er nästa tävling!

 2. Hej!
  Tack för ditt inlägg i min blogg:) Ok, då kanske jag ska undvika filmen ”Marley and me”…

  Tråkigt att du i sista stunden fick ställa in tävlingen här i Linköping, förstår att det måste varit tufft då man både tränat hårt & varit inställd på att åka…

  Måste annars ge dig beröm för din fina sida! Funderar lite på att börja träna freestyle med min ena BC, mestadels för jag tror det passar henne utöver lydnaden. Har inte varit så intresserad själv förut… men börjar bli allt mer inspirerad:) Ha en skön vecka!

 3. Din pappa hade nog rätt! Flera av våra tävlande fastnade i diken eller i trafikstockningar pga av olyckor! Men vi saknade dig! Men du ska tävla på söndagen på mässan va?
  Det är inte för sent att anmäla ännu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *