Giveaway! Luckys träningsdagbok!

Nu är vi uppe i över hela 2000 prenumeranter på Instagram och det vill vi fira med en helt unik giveaway! Vi kommer att lotta ut en plats som medlem i Luckys freestyledagbok som drar igång på Facebook den 13:e december! 😀 Vinnaren blir inbjuden i dagboken och får obegränsad tillgång till allt detta:

Medlemmarna här kommer att få följa varje steg i Luckys resa där vi:

– kommer att logga hela Luckys träning- och tävlingskarriär till den dagen då han står som svensk freestylechampion!

– med högkvalitativa filmer steg för steg visar hur vi grundligt tränar allt från grundrörelser till avancerade tricks och kombinationer/sekvenser/självständighet/detaljer.

– redogör hur jag tänker när jag bygger program specialanpassade för hunden.

– visar hur vi programtränar och förbereder för freestyletävling ur många aspekter(förbereder/klipper musik, väljer ”kostym”, jobbar med poänghöjande faktorer, miljö/ljud/uthållighetstränar hunden mm).

– bjuder på videoreflektioner, tävlingsvloggar och visar hur vi hanterar både med- och motgångar!

– bjuder in till en privat Facebook-grupp där endast medlemmar får tillgång till allt material, kategoriserat i olika enheter allt eftersom resan fortskrider fram tills dagen då Lucky står som Freestylechampion.

– ger medlemmarna utrymme för att ställa obegränsat antal frågor och möjlighet att påverka innehållet.

Du tävlar om en gratis plats i träningsdagboken genom att följa vårt konto @sussikaja på Instagram, tagga 3 vänner, samt gilla och dela detta inlägg på din story(måste vara offentlig för att jag ska se). Vi utnämner vem som fått platsen på andra advent söndagen den 6:e december.

Vill du anmäla dig direkt, klicka på ”Luckys träningsdagbok” i huvudmenyn och skicka in din anmälan till freestyledagboken! Totalkostnaden för hela dagboken är endast en engångskostnad på bara 300 kronor! Du får obegränsad tillgång till allt material även efter att dagboken är avslutad. 

Varför så billigt? Jo, det är dels för att dagboken inte är en kurs där man deltar med egen hund, men också för att jag vill att i princip alla som vill ska kunna vara med! 😀 Dagboken startar på lucia 13:e dec 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *