Stora tjejen!

Då har lilla lyckopillret blivit stortjej på riktigt och hunnit fylla ett helt år, tiden har bara flugit förbi som vanligt! Hon är i skrivande stund precis fyllda 15 månader faktiskt och inne i sin andra löpvecka. Höjden ligger på någonstans runt 47-48cm och vikten landar på omkring 15kg.

Livet leker om man kallas fjompan och världen är till för att driva med och smakas på???? Vore det inte för att man hade stamtavlan och födelsedatum på papper så skulle jag inte kunna urskilja henne i lynnet nu som fullvuxen löptik mot när hon var naiv 8 veckors valp som snubblar över sina egna tassar. Utan tvekan den barnsligaste vuxna hunden jag någonsin ägt och hon bringar alltid leenden på allas läppar.

 

No words needed ???? #australianshepherd #australianshepherdsofinstagram #cute #adorable #cutenessoverload

Ett inlägg delat av sussikaja (@sussikaja)

Det roligaste med att hundar blir vuxna tycker jag är att de utvecklar små egenheter och personlighetsdrag som är svåra att urskilja när de upptäcker sig själva som små. Ett par exempel på vad Phoenix har för sig är att alltid hålla min arm i munnen när hon hälsar precis som min älskade bortgånga ängel till labrador Charlie alltid gjorde ❤️ En annan riktigt gullig grej som hon utvecklat fram först nu som stor är att hon ÄLSKAR att snutta på kuddar och dynor i hundbäddar och t.om trycker med tassarna som om det vore juver hon pressade mot. Andra grejer är att hon alltid gnäller tillbaka om man gnyr som en valp mot henne, hon älskar att hoppa jämfota för att pussas(lätt den smidigaste/spänstigaste aussien jag äger) och äter ALLT. Och då menar jag ALLT.

Vi har inte gjort mkt när det kommer till att börja tävla eller så men jag känner inte heller att jag har ett dugg bråttom någonstans. Jag har redan tre vuxna vältränade hundar att ta ut tävlingslusten på när andan och tiden faller in och Phoenix jobbar jag på med i vår egna kravlösa lilla takt. Konceptet att tävla aktivt samtidigt som man pluggar film 15h/dag går inte riktigt ihop ???? De är aldrig ensamma och har tråkigt, men den galet målinriktade träningen uteblir fram tills juni i år. Vi går Silvia Trkmans Foundations class online och där har vi att träna på så det räcker och blir över 😉

 

Upp härnäst för hennes del blir att löpa klart och sen HD/ED röntgen och MH som jag älskar att se med hatar att gå själv haha! Vad hon ska bli när hon blir stor har vi inte riktigt klurat färdigt på ännu då jag vill göra allt som vanligt, men något ska jag väl lyckas nischa in oss på 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *