Ny sport, Nosework!

Jag älskar när det finns nya sidor av hunderiet att träna och det senaste jag har bestämt mig för att kasta in oss i är Nosework som precis har blivit en officiell gren!

Detta ska bli vår stora vintersatsning nu tillsammans med lydnaden. På måndag drar filmskolan igång igen och ledigheten är över. Med tanke på den uppenbara tidsbristen att hinna ge sig ut under de få timmarna det faktiskt är ljust ute nu och den hungriga plånboken en student lever på efter jul för att kunna boka varma ljusa inomhushallar så kunde detta inte passa mer perfekt?! 😀 Nosework kan jag faktiskt pyssla med under vilken som helst av dygnets alla timmar, träna hemma i lägenheten, ute, på vinden, i källaren you name it, alla fyra ska göra det på samma nivå OCH den är billig! 😀

Foto: Linda Heinte

Så nu när jag varit sjuk de senaste två veckorna har jag läst boken ”Nosework – allt du behöver veta” jag fick i julklapp samt klickat hem ett kit med hydrolater, hållare mm från Nosework Professional!

9789198161380_200x_nosework-allt-du-behover-veta.jpg

Foto: Nosework Professional, nosework.pro/webbshop/kit-komp-detail

Näst på tur så söker jag en onlinekurs att gå på snarast möjligt. Helst som aktiv deltagare och inte en observatör-lik kurs där man bara läser info utan att få feedback.

ALLA tips mottages tacksamt!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *