Året 2015 och framtiden

En liten årssammanfattning från mig då!

12440459_10153462540884608_59238674242130007_o

Så väldigt mycket har hänt i mitt liv sen jag skrev här sist, men jag ska göra mitt bästa för att summera mitt 2015 i stora drag.

Haven har debuterat i agility och plockat pinne, börjat tävla med laget Four Zeros och sist men inte minst debuterat i freestyleklass 3, plockat 3 raka cert och därmed blivit svensk freestylechampion????

Magic har plockat titel i Rallyns Fortsättarklass med 100 av 100 möjliga poäng och dessutom hunnit med att ta 2 cert i freestyleklass 3.

Astra har verkligen kommit igång ordentligt i år då hon debuterat i agilityn, tävlat massor i över land och rike och lyckats plockat individuell pinne samt SM-pinnar med sitt lag Running Bitches. Utöver detta skojdebuterade vi i freestylen och kammade hem GULD på U-SM och 1:a platsen på Agria Freestyle Cup finalen på Stockholm Hundmässa.

För min del kickade jag igång året med att börja plugga till hundmassör samtidigt som jag jobbade extra som dog walker på Kungsholmen för att kunna betala för min drömutbildning jag nu går

Till våren/sommaren fyllde jag 25år och firade det med paintball, lyxmiddag och utgång med dem bästa Sen gick jag på en väldigt nervös intervju på Kulturama, gjorde ett praktiskt prov kort därefter och fick veta att jag blivit antagen???????????????? Lyckan var fullkomlig Firade med en magisk Muse-spelning på Bråvalla festivalen!

Till hösten började plugga på Filmlinjen och inget har nog känts mer rätt än detta. Jag har aldrig stressat, skrattat och samtidigt trivts som fisken i vattnet i något annat sammanhang. Så då måste jag tillslut ha hittat rätt alltså????? Jag har bokstavligen levt, sovit och drömt film sen augusti och har dessutom ärats att få jobba med en grupp supergrymma grabbar i alla dessa kortfilmer vi tar oss an på skolan 

I oktober gick min så otroligt högt älskade labrador Charlie bort i njursvikt och min ängel återvände till himlen Ett enormt hål har lämnats efter honom, och än idag så kommer tårarna som ett brev på posten om jag snubblar över en bild på honom. Även på den fronten har filmstudierna hjälpt enormt att skingra mina tankar. Han kommer för alltid att finnas i mitt hjärta och jag vet att han väntar på mig så att vi en dag kan återförenas igen

I övrigt så har jag uppdaterat hundarnas mål för 2016! Vi lägger som vanligt ribban högt, det stör mig inte ett dugg att vi inte uppnådde allt under 2015. Jag bara måste sasta högt och pusha mig lite annars får det vara 😉 Ni finner målen under respektive aussies namn här ovanför.

Känslan inför 2016 kunde inte vara bättre och jag kliver in i nästa år med ännu mer energi, vilja att utvecklas och målmedvetenhet. Jag är mer än villig att jobba ännu hårdare för det jag vill och ha minst lika roligt som jag hittills haft.????????????

Har även lite småhemliga hundplaner till nästa år, men det avslöjar jag inte nu????

ace4e45564d1972c65a4aa52777eb188

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *