Duktiga hundar!

Den här veckan har varit helt och hållet fullspäckad från morgon till sen kväll så jag slår ett litet slag och hyllar mina duktiga hundar som har varit så otroligt förlåtande för mina upptagna dagar. De stressar inte upp sig och kräver aktivitet trots att de är otroligt vana vid våra äventyr. Kraschar jag i sängen dag efter dag som jag gjort denna vecka vid hemkomst så hoppar de upp bredvid mig, trycker sig tätt intill mig, rullar över på rygg och somnar som om vi precis varit på klubben i 3 timmar.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10001389_10152097078424608_1481483386_n.jpg

Under kurserna vi har hållit i veckan så har de varit exemplariska. Ligger lugnt i buren, inga som helst oroligheter eller stress trots att de slappat under dagen. När jag tar ut dem för instruktioner om hur jag grundat tricks är dem med på noterna till 100% och jobbar koncentrerat med 4-8 helt främmande hundar och deltagare bara någon meter ifrån. En extra stor eloge till Haven och erkända casanovan Magic som jobbade helt fantastiskt som om vi var helt ensamma trots att det var en höglöpande tik ett par meter ifrån under ena kursen i veckan.

Nästa vecka ser lugnare ut och då kör vi igång igen med full styrka! 😀

En annan duktig hund och förare som jag vill höja och ge ett extra stort grattis till är mina ”gamla” kursdeltagare Clara och hennes borderterrier Vera som under förra helgen plockade hem sin första titel FD1 i freestyle!!! STORT GRATTIS! Klass 2 nästa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *