Dag 17 – Ditt favoritminne med din hund

Det är jättesvårt att välja ett favoritminne med en hund. Det finns så många olika sorters minnen som skapas dagligen så att jag verkligen inte kan säga exakt! Men jag gör som så att jag tar dem hund för hund och listar ett extra starkt minne jag har med var och en 🙂

Charlie

Minne: Stockholm Hundmässa 2010

CharlieHund2010_3

Detta är nog utan tvekan mitt allra starkaste positiva minne med Charlie. Vi var ett riktigt team och hade inget annat än roligt där i finalringen. Det var bara jag och Charlie som gjorde det vi båda älskar mest, allt annat existerade inte. Den här freestylestarten är tills idag den som ligger mig allra närmast hjärtat av alla hundar jag tävlat med <3

Magic

Minne: Reklaminspelning – Rusta

Magic_RUSTA

Denna inspelning var så fruktansvärt rolig och trevlig att göra! Det hjälpte ju förstås enormt att Magic var den stora stjärnan och var med i varje scen under reklamen 😉 Under den här inspelningen fick Magic göra alla sina favorittricks.

IMG_0895Magic med sin ”ägare” under filmen skojar lite mellan tagningarna 😉

Oskar

Minne: Långfilmsinspelning – Små Citroner Gula

Att få spela in en långfilm som ska gå på bio med sin första hund som man lärt sig i princip allt man kan med var en alldeles speciell känsla som inte riktigt går att beskriva.

Haven

Minne: Tävlingsdebuten – Freestyle och HTM

Att få tävlingsdebutera med sin 13 månaders gamla unghund som jag byggt så stora drömmar och förhoppningar kring, och faktiskt få dem bevisade att vara samma var helt fantastisk. Ösregn, rekordhöga poäng på freestyledebuten med snitt 9,5 i varje kategori med klassvinst och Agriakval som följd, klassvinst med uppflyttning i heelworken, världens bästa vän vid min sida. Denna dag glömmer jag aldrig.

Max

Minne: 1:a pris i lydnadsklass 1

Efter att ha kämpat i år med denna hund och hans besatthet kring främmande hundar och faktiskt lyckas plocka 1:a priset med lovord från domaren var helt otroligt.

Astra

Minne: Rallydebuten

Rallyn var faktiskt något vi båda debuterade i! Detta var Astras allra första tävling. Hon var 10 månader, löpte och var anmäld till 2 starter. Och vad händer? Jo lilltjejen plockar 91 och 99 poäng + får ”domarens favorit”. Wow, mersmak deluxe att hitta på nya galenskaper med denna donna kan jag hälsa hihi!

1 svar på “Dag 17 – Ditt favoritminne med din hund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *