Tillbaka igen! (Astras reklamfilm, träning m.m)

Nu är jag tillbaka igen från den fantastiska seglingssemestern i Kroatien! Jag har verkligen haft det helt underbart, fått se vyer nästan för vackra för ögonen att skåda och så jag faktiskt aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv ovanpå det 😀 Vi fick även se vilda DELFINER simma bara någon meter från båten?!?! Bara det liksom!

Men mer om semestern ett annat inlägg 😉

Nu har Astras vallningsfilm äntligen släppts! Vi höll nog igång ca 11 timmar sammanlagt den där regniga dagen i maj och hade så otroligt roligt. Himla häftigt att se lilla damen in action och göra det hon egentligen är skapt för!

Här har ni Astra och Lava i reklamfilm för Husse!

Knappt har jag spenderat en dag hemma så har hundträningen kommit igång igen för fulla rullar! Rapport stod på agendan i tisdags så vi mötte upp Maija och Tiger för att köra ett pass. Grabbarna(och crazy bitch a.k.a ”Astra”) var taggade till tårna.

Vi började med ca 200m i skymd sikt och varierande terräng. Magic var ett proffs och körde på helt utan anmärkning.

Haven hade det svårare då han bara tränat 2-3 gånger så han får vi göra om träningsplaneringen till lite grann. Sen så körde vi en gång till på ca 100m med lillemannen och det gick mycket bättre.

Även lilla Astra fick grunda lite rapport och JÄKLAR vad hon kutar på! Mer av den varan hälsade hon som skrek av lycka hos mottagaren

Halva träningen och kanske även den svåraste är förmågan att kunna vara passiv på stationerna

Igår mötte vi även upp Matilda med Tempo och Michaela med söta Anki för lydnad och agilityträning på klubben i sisådär 3,5 timmar 😀

Gårdagens träningsliga! Anki 5 mån, Magic 6 år, Tempo 9 mån, Astra 7 mån och Haven 14 mån

Passade på att knäppa lite 7 månadersbilder på Astra också medan jag ändå var i farten 😉

3 svar på “Tillbaka igen! (Astras reklamfilm, träning m.m)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *