Lite halter och grattis!

Idag har jag knappt varit hemma för dagen var planerad för ett besök hos systern i Västerås 🙂 En lång med skojig dag har det varit så nu är jag hemma igen helt svimfärdig och utpumpad på all energi 😛 Det får bli en tidig kväll så krafterna kan superladdas för en lång och jobbig, men också rolig kommande vecka!

Jag har hunnit med lite filmning med Astras middag och då småintroducerade jag halter i fria följet. Med färskfodret och en TAGGAD Astra i högsta högg så gick det som en dans. Inga pip, hög koncentrationsnivå, underbar attityd. Vad mer kan man önska sig en söndagskväll? 😉 Imorgon lägger jag upp nya mål för nu har orken kommit tillbaka att träna igen 🙂

Här har ni klippet! Fick bli i svartvitt lite sådär för skojs skull 😉

Sen tänkte jag även passa på och dela ut ett par grattis till ett par bekanta! Alltid lika roligt när man får fin känsla och når sina mål därute på banorna!

Grattis till Astras uberduktiga mamma  LP1 LP2 Meet MyOwn Corvina Veronese ”Luna” till SM-pinne i helgen!

Sen ger jag även ett ENORMT supergrattis till min ”gamla” freestylekurs-elev Clara med sin borderterrier Vera som vågade sig ut på freestyleplanen under helgen och fick en 3:e placering igår och 7:e placering + uppflyttning idag! Så himla kul det är att få ha följt er utveckling från kursen tills idag när ni står som vinnare 😀 Vilken superhelg och hoppas att ni fått blodad tand för sporten!

Foto: Ulrika & Clara Widerholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *