Ingång på plan, raksträckor och svängar + stadga i position

Idag var jag och Magic på lydnadskurs igen. Men innan den satte igång så mötte jag upp Elisabeth för lite träning så jag passade på att trötta ut ungdomarna i flocken.

Astra fick fokusera på tandvisning, ingång på plan, fotgående samt lite stadga utmaningar. Haven fick köra fotgående och rutskick.

Film på Astras träning

Såhär gick det:

Tandvisning

Kul tyckte Astra! Liite svårt att sitta still i lilla ferraribaken som helst vill vara uppe i luften 😉 Men hon satt så fint när tänderna skulle checkas så jag är supernöjd!

Ingång på plan

Gick väldigt bra! Hon var med på noterna direkt. Detta är faktiskt något som jag aldrig tränat med de andra hundarna, men lilla Astra tar gärna fram sin självständiga sida och kan flyta iväg lite för sig själv om hon inte är på G 😉

Fotgående

Fotgående tycker hon är superroligt! Trippar så glatt på tårna när vi går 🙂 Svårare är det att vara stilla efter klick och inför godisbelöning från ficka, så den största vikten las på att utmana positionen och stadgan med godisar som hon fixade fint. Småintroducerade svängar och sättanden också. Notis till mig själv; Sluta vingla med överkroppen så mycket om hon inte hittar positionen direkt!

I det stora hela en mycket bra träning!

1 svar på “Ingång på plan, raksträckor och svängar + stadga i position”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *