Fokus i fotposition, fjärrdirigering, värdeladdning inför apportering

Idag beslöt jag mig för att köra lydnadspass med vovvarnas middag med fokus på stilla koncentration i fotposition, fjärrdirigering med Magic , samt värdeladdning inför apporteringen med Haven! Gud vad fort det blev mörkt! På filmen ser det ut som om det är flera timmars mellanrum, när hela träningen egentligen var ca 30 min.

 

Astra

Hon är inte van vid att hålla fokus om jag står helt stilla utan kopplar direkt till shejping och börjar försöka göra grejor efter ett par sek/piper lite. Så nu jobbar vi på att säger jag ”fot” så ska hon ha STOR förväntan så länge jag är tyst och stel. Blir jag ”normal” så är det mindre bra, då gör man om. Men jäklar viken attityd hon har! Går nästan på tårna 😀 Hon är en sån som du kan fela 1000 ggr utan att hon går ner sig eller förlorar intensitet.

Haven

Ja vad ska man säga? Han är ju Supermannen 😉 Värdeladdar och säkrar fotposition med störningar och externbelöningar. Apporten håller han som i ett järngrepp <3

Magic

Fokuserar på låsta tassar i fjärren. Nu har han bestämt sig för att tappa stå-ligg skiftet lite. Så fort vi grejat stå-sitt så måste såklart något annat krångla 😛 Men torrfoder precis framför honom verkar vara det vinnande konceptet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *