Vinnare i ”Dagens trick 3 – Halta”!

Nu har jag precis kommit hem och hunnit äta middag efter att ha kört igång en helt ny omgång freestylekurser! Så himla roligt att se bekanta ansikten som kommer tillbaka för fortsättning  :mrgreen:

Tillbaka till huvudämnet idag. Nu har jag fått in alla bidrag till denna omgångs ”Dagens trick – Halta” och vinnaren är vald! Ni har varit så otroligt duktiga och gjort riktiga framsteg, långt förbi det jag förväntade mig. Varje ett nytt bidrag dimper ner i inkorgen så känner jag mig alldeles varm inombords och hela dagen blir genast så mycket bättre!

Vinnaren för denna omgång är

… trumvirvel…

Sandra och Lhine!!! 

Stort grattis!!! Snart är aktiveringsleksaken Contempo Finn på väg till er!  :mrgreen: Superjobbat!

Nästa ”Dagens trick” kommer upp på måndag nästa vecka och jag håller tummarna för att många hakar på  😉 Så kul och utvecklande för både hund och ägare, träna på nya tricks som får släkt och vänner att tappa hakan 😉  samtidigt som man kan ha chansen att vinna lite skojiga aktiveringsgrejer till bästa vännen. Win-win situation!

7 svar på “Vinnare i ”Dagens trick 3 – Halta”!”

  1. Tjoho, vad glada vi blev nu 🙂 Till och med husse har väntat spänt och frågat när man skulle få veta vem som vunnit!

    Jag tänkte inte på det själva förrän Maggan kommenterade det i våran blogg, men Lhine ser ju verkligen lidande ut när hon haltar med sina bakåtstrukna öron 🙂

  2. Tack för den fina kommentaren och berömmet i bloggen :D! Och jag kanske är lite partisk, men JA Lyxa är en fantastisk hund ;)!

  3. Grattis till Sandra och Lhine – riktigt snyggt!
    Hittade din hemsida för 1 vecka sedan och kom in lite för sent för att få tricket klart till sista dagen. Men vi kämpar på…

    Ser fram emot nästa utmaning!

  4. Åhh grattis!! Har övat många veckor men hon har inte riktigt velat släppa mitt stöd för benet, men snart så=) vi satsar på nästa tricks sen med=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *