Vi lever!

Oj så himla mycket plugg det har varit de senaste veckorna! Tror aldrig jag har kämpat så mycket pluggmässigt i hela mitt liv. Tror att jag har kört pass på ca 14-15 timmar nu i slutet… Men igår skrev jag det allra sista provet och ÄNTLIGEN är jag klar!!! Nu står världen helt öppen med möjligheter och det ska firas!!! När betygen är tryckta och redo att skickas in till Antagningen ska  nystart symboleras genom att bränna de förbaskade kursböckerna som plågat och gett mig tunga stenar att bära på sen flera år.

Nu ska sommaren levas i frihetens tecken innan nya utmaningar och nästa steg i livet antas i höst. Har även en högst spännande nyhet som jag tänkte avslöja inom kort här i bloggen! Så ni får hänga kvar och följ oss så ni inte missar  😉

Hundarna har som ni säkert förstått tagit det lugnt. Charlie mår prima *peppar peppar*, glad som sjutton och ska ”städa” ca 100ggr om dagen i utbyte mot en godis  😆 Magic är däremot stackaren just nu. Han har en godartad förstorad prostata som han medicineras för i en vecka. Sen så har han gjort en mindre operation på ena baktassen för att plocka bort en ”främmande kropp” som inte visade sig vara någonting alls… Så han har paus från tävlingar på ca 1 månad 😐  Oskar har haft lite besvär med sitt ena bakben som han inte vill belasta så mycket(typ hoppa in i bilen, absolut inte ett haltande). Så vi bokar tid hos en ortoped till bästa gubben <3  Förmodligen så är det lite taskiga höfter med åldern som vi får hålla i så gott skick det går med vattentrask och hundsim.

Så det blir en väldigt lugn sommar tävlingsmässigt. Men det gör inget alls. Grabbarna är inte superförtjusta i att tävla i hetta, det finns gott om saker att träna på och jag kommer ändå att vara fullt sysselsatt på annat håll  😛

1 svar på “Vi lever!”

  1. Du har verkligen haft otur med grabbarna. Tror det är fyra tävlingar som vi varit på där du stått med i startlistan, men så är det något som gjort att ni inte kunnat åka.

    Här blir det nog också, frivilligt, en lugn tävlingssommar. Känns väldigt skönt att ha hunnit ta championatet med Thyra, vilket var vårat mål i år, så nu kan vi träna på utan någon som helst tävlingspress 🙂 Lhine gillar inte värmen, så för henne blir det nog inga tävlingar heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *