Uppvisning

Tillbaka från uppvisningen jag hade på UHAC idag. Som vanligt när jag ska göra något hundrelaterat så ska alla vädrets gudar vara emot mig och bjuda på snö- och regnoväder som heter DUGA. Men är man hundmänniska så är man. Det är bara att vända vädret till något positivt och se det som en fantastisk möjlighet till att tävlingsträna Magics nya klass 3 program i oväder. 

Magic skötte sig alldeles underbart! Så lugn som en filbunke när vi kom dit ca 30 min innan start, rastade av honom i lugn och ro. Inga nervösa flackande blickar, stressluktande eller gnäll. Träning ger färdighet!!! Väntade lugnt och tryggt i bilens öppna baklucka medan cirkusgruppen uppträdde.  När vi körde uppvisningen var han helt "Game on" och körde på förträffligt och gjorde precis det matte ville wink  utan onödigt skällande. Efter det gick vi in och fikade på hundcaféet och såklart småflirtade Magic som vanligt med utvalda tikar, men gick lätt som en plätt att bryta med ett enkelt "Magic", fick fullt fokus och lite frolic som belöning.

Bästa diamanten dansar loss med ordentliga störningar

Taggad fjutt

Just ja träningstävlingen vi gjorde igår i Knivsta glömde jag att berätta om. Ska ladda upp filmer och skriva ihop hur det gick under kvällen, men tills dess väntar matematiken från helvetet.

1 svar på “Uppvisning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *