Estetiskt skapande

Håller på och säkerhetskopierar datorn och snubblade över mina klipp från mitt freestyleprojekt i kursen ”Estetisk verksamhet” från gymnasiet för ett par år sen, där man skulle göra ett estetiskt uttryck. Tog inte lång tid att komma på vilket specifikt estetiskt skapande jag mest sysslar med kan jag säga  😀 Det fick bli en film i hur jag tränar upp en hund för att kunna tävla freestyle.

Jag tycker att det är så kul att vara kreativ och skapa filmer, och denna var inget undantag 😉 Så kul att det också speglades i betyget!

Här är mina två favoritklipp från projektet. Ha ljud på datorn medan ni tittar då det är ganska viktigt 🙂

Den första är ett kort intro i filmen med presentation av de medverkande 😉

Freestyleprojekt del 1 from Susanne Jaczewski on Vimeo.

 

Den andra är slutet i filmen, en blooper och presentation av ”hjärnan bakom allt”  😆 som visar lite skojiga missförstånd, knäppa matte som är helt förvirrad eller i vägen för de duktiga hundarna. Helt enkelt de mindre bra tagningarna när vi filmade 😉 Småfnissar och blir alldeles nostalgisk varje gång jag tittar på det här klippet.

Freestyleprojekt del 2from Susanne Jaczewski on Vimeo.

Det gäller att inte ta sig själv på alldeles för stort allvar ibland 😉 Då missar man lätt de roliga bortglömda stunderna i livet som dessa <3

 

P.S Glöm inte bort ”Dagens Trick – Skäms”! Jag vill ha era filmer inne senast måndag :mrgreen:

1 svar på “Estetiskt skapande”

  1. Oj oj, fick alldeles tårfyllda ögon när jag tittade på filmerna… både av glädje och ”rördhet”… underbart Sussie! Backabackabackabackabackabacka… varför backar du så SNETT för!? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *