Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag igen! Jag har haft det helt galet fullt upp denna vecka nu när universitetskurserna har kickat igång ordentligt och jag pendlar mellan att plugga på både Uppsala och Stockholms universitet. Jag har också hunnit att göra en liten genomcheck av både Oskar och Magic på Uppsala Hundsim för att kolla av formen. Oskar som fyller 10 år nästa vecka  😯 ska få masseras 3ggr dag för att få öka cirkulationen i rygg och nacke och mjuka upp huden samtidigt som han ska få tappa ett par bekvämlighetskilon och hållas igång med freestyle och HTM-träning. Magic är i finfint skick han men ska också gå ner något kilo för att vara i topptrim till den fortsatta säsongen. Lite svårt att hålla vikten när stackarn vart helt avställd 8 veckor pga tasskadan under sommaren…

Men nu så välkomnar jag helgen med öppna armar! Och denna helg ska bli riktigt skoj för Havens kullbrorsa ”Sting” med matte kommer ner hit över helgen och vi ska ha så skoj med en massa valpbus, hundprat och träning!

Haven och Sting 11 veckor under kennellägret
Haven och Sting 11 veckor under kennellägret
Lille Sting lever upp till sitt namn ;-)
Lille Sting lever upp till sitt namn 😉
Haven kan han också 😛
Sting och Magic
Nästan hela världens bästa kull under kennellägret

Kul att så många är intresserade av ”Dagens trick” förresten!!! Glöm inte deadlinen 24 september  😉

3 svar på “Äntligen fredag!”

  1. Han är söt som socker Haven! Tack för ditt tips gällande leksaksöverlämning :). Fasingen att jag varit så dålig på att läsa bloggar de senaste veckorna för jag hade ju velat vara med på utmaningen. Fyra tassar i matskålen låter som ett utmaning som skulle passat oss :D. Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *