Smider medan järnet är varmt

Nu när vi ändå vågat oss ut på att kasta oss utanför bekvämlighetszonen genom att äntligen börjat tävla agility så passar jag på och smider medan järnet är varmt 😉 Så nu är jag och Magic också anmälda till en till agilitytävling, en utställning, fler freestyletävlingar och hör och häpna, en brukstävling i appellklass spår! Borde snart döpa om hemsidan till Allroundhundar.se :-P. Skämt åsido så tränar jag, Magic & Oskar faktiskt för fullt freestylen också, men eftersom den sporten ligger så djupt i mitt hjärta så blir det automatiskt väldigt höga krav på mig själv och lite maniskt perfektionsjagande i vår träning innan jag blir nöjd. Då blir tävlingarna såklart ganska få. Knäppt jag vet, men jag jobbar på det. I lydnaden nöter vi på klass 3 utan brådska, för det är vi tävlingsmässigt färdiga med för i år.

Appellen i spår blir så långt ifrån vår bekvämlighetszon som det bara kan gå känns det som(tränat mest rapport, men lider av brist på mottagare till tävling) men det blir jättekul, precis som agilityn. Vi är helt nya, jag ställer inga förväntningar alls på tävlingen utan bara ha ännu mer roligt. Så spännande!!!

Jag märker nu verkligen att sensommaren/hösten är vår riktiga tävlingssäsong 🙂 Ingen gassande sol, behagligt för både två- och fyrbenta, och heller ingen kyla och snö. Regn i måttliga mängder är inga problem :mrgreen:

Hey ho let’s go!

Oskar visar att det inte bara är Magic som är skolad agilityhund i flocken 😉

1 svar på “Smider medan järnet är varmt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *