Oskar och Magic i reklam för Granngården!

Tack för alla grattis från alla håll och kanter för Magics LP2!

Nu har jag fått se resultatet av fotograferingen som Oskar och Magic fick göra tidigare under våren!

Utmaning: Finn 2st lite udda saker med mina grabbar på bilden 😉 (Svar längre ner i inlägget)

Reklamkampanj för Granngården:

Annars så är vi i full gång med träning och förberedelser inför helgens freestyletävling i Karlstad. Det är en dubbeltävling, Magic ska starta två gånger i klass 2 och Oskar ska köra klass 3 och kval till Agria Elite Challenge. Med Magic så flyter allt än så länge på riktigt bra, men jag önskar att jag kunde säga detsamma om Oskar. Ibland går det som på räls och ibland måste vi tänka om helt och hållet. Som det brukar vara alltså 😉

Hur det än går i helgen så ska vi försöka att ha så roligt det bara går! Jag tror nog att jag måste leta upp lite fler motiverande citat 😛

Svar på frågan längre upp ovanför bilden:

  • Magic har fått bruna ögon?!?! Kände inte alls igen honom först. Vilken skillnad!
  • Och Oskar finns det två av tror jag. En gul precis i mitten som stegrar och en ”SVART” lite till höger om den svarta aussien(Magics kusin) och under afghanen i det högra fönstret.

Hihi, ser så lustigt ut att se dem så. Har alltid undrat hur Oskar skulle se ut som svart och Magic med en annan ögonfärg. Lite synd också att Oskar som stegrar så fint blev lite skymd.

1 svar på “Oskar och Magic i reklam för Granngården!”

  1. Det var super fint ju. Fast precis som du säger synd att Oskar som sagt blev lite skrymd. Fast det passar in lite roligt där vid öppningen. Kanske det som var meningen?

    STort grattis med i efterskott till LP2 🙂

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *