Oskar och jag i ny Labradorbok! :D

Hej!

Ursäkta mig för mina urusla uppdateringar på sista tiden, men enda sedan våren och solen kikat fram på riktigt så har både jag och hundarna verkligen anammat varenda soltimme hela dagarna. Vilken energi man får!

Nyligen var jag i bokhandeln och kikade(såklart) förbi hundsektionen efter lite nyheter. Till min förvåning kom en ny  Labrador retriever bok av Åsa Lindholm ut. När jag bläddrade igenom den så hittade vi inte bara en utan TVÅ bilder på oss med kommentarer i hundsport-sidorna i boken!!!!! 😀 😀 😀

Vad fruktansvärt roligt att jag och Oskar lyckats visa folk vilken fantastisk kapabel och mångsidig ras labradoren verkligen är. Tro mig, jag har hört sååå många gånger att man bara ska välja jaktlabbar om man vill träna och tävla ”på riktigt”. ”Utställningslabbar är bara lata och omotiverade till träning om man inte viftar med godis framför ögonen hela tiden”. Det är inte sant! Och det känner jag verkligen mina labbar bevisar. Det finns inget roligare att göra för någon av mina hundar än när vi tränar och tävlar tillsammans. Det spelar ingen som helst roll för dem om det vi kör är freestyle, lydnad, agility, bruks, disc-dog, jakt eller är på en reklaminspelning. Labbarna ställer ALLTID helhjärtat upp med sin unika glädje och fulla koncentration på alla knasigheter vi hittar på tillsammans <3 De behöver inga ”speciella villkor” för att ära mig deras tid. 

Nyfiken som jag är så har jag visst skaffat aussie, men det var för att prova på något nytt, vidga vyerna och ytterligare utmana mig själv. Såklart så är jag 100% såld på båda raserna.

Det kommer för alltid att finnas labbe såväl som aussie hos mig <3

1 svar på “Oskar och jag i ny Labradorbok! :D”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *