Mål 2012 + Gott Nytt År!

Nu är det sista dagen på året och därför känner jag att det kanske är största dags att lägga upp nya mål med hundarna. Ute i god tid som vanligt 😉

2011 års mål med Magic var följande:

 • Freestyle – FD2, kvala Agria Freestyle Cup
 • Lydnad – Titeln LP II
 • Bruks – uppflyttad appellklass Spår eller Rapport
 • Utställning – ställa minst 1 gång officiellt
 • Agility – 1 pinne i Agility och hoppklass
Jag och min fantastiska kämpe under året, trots nedbruten matte <3

Brukset jobbar vi vidare på och agilityn har vi faktiskt hunnit att starta i 😀  , och mer blir det utan tvekan. Tro mig! Jag tycker faktiskt att det har gått jättebra med tanke på hundarnas sjukdomar som har besvärat största delen av tävlingssäsongen för oss. Så fruktansvärt mycket har hänt under 2011 men störst inverkan och hårdaste slaget i magen var upptäckten av Charlies missbildning i nacken.

Charlie är från och med 2011 förtidspensionerad pga sin rygg, och det har slagit mig så otroligt hårt i hjärtat. Jag har aldrig haft så roligt under träning och tävling med någon hund någonsin som med min ängel Charlie. Att det är en tid passerad utan att knappt ha fått ta riktig fart får mig att bli tårögd. Vi hade så himla mycket att ge tillsammans. Jag vet att vi eventuellt kanske bara kanske startar i Heelwork to music(han har mått helt bra utan muskelrelaxerande sedan september), men det är inte alls samma sak.

Max har varit rakad runt och på huvudet större delen av året och kämpat/kämpar så innerligt med sina eksem, konstiga utslag och svullnader.

Även om det inte var de mest tävlande hundarna som blev sjuka, så påverkas man ju av allt och lusten och viljan att tävla låg då på noll under sommaren.

Men nu tar vi nya tag! Året har passerat och kommer inte tillbaka. Helt fräscha och färska mål läggs upp och nya planer smids för framtiden innanför mitt ständigt kokande pannben. Vi satsar högt som vanligt 😉

Min första klass 3 hund <3

Så här ser Magics mål för 2012 ut:

 • freestyle – freestylechampionat, SM-kvala, jobba bort skällande
 • lydnad – LP3
 • agility – uppflyttning hoppklass 2, uppflyttning agilityklass 2
 • bruks – uppflyttning till lägre klass i spår/rapport
 • utställning – ställa ut 3 ggr officiellt

Oskar, min läromästare visar mig klart och TYDLIGT att han inte vill sakta ner, utan vill snarare mer och mer i freestylen. Helt tokig i lycka är han. Så för Oskars del är våra mål 2012 freestyleinriktade:

Världens bästa hund <3
 • freestylechampionat
 • kvala till SM
 • Kvala i Elite Challenge

Jag känner att allt detta är mer än möjligt att uppnå för oss. Eller vad tycker ni? För Charlies och Max del, är mitt primära mål att de fysiskt ska må så otroligt bra som det bara går. Charlie ska även få vara min assisterande kurshund och om det händer lite fler skojiga saker på vägen med någon av de så händer det 🙂 Man får ju vara lite spontan och leva i nuet också 😉

Sen kan jag absolut inte glömma allt fantastiskt roligt som har hänt oss!

Årets highlights

 • Oskars roll som hunden Kafka i filmen ”Små citroner gula” som kommer ut nästa år
 • Magics ”Rädda Barnen” reklam
 • Sommarens Londonresa, Foo Fighters konsert på Milton Keynes med bästisen
 • Mitt första festivalbesök, Peace and Love festivalen i Borlänge. ”30 seconds to mars” var magiska <3 Bästa jag sett hittills.
 • Breaking Dawn Part 1 ;-P
 • Körkortet!!!!!

Må 2012 bli det absolut bästa året hittills!!!!! :mrgreen:

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!

5 svar på “Mål 2012 + Gott Nytt År!”

 1. Du är inte ensam om att ha haft ett tufft år, men du vet väl att vi kommer att vara extra starka nästa år, just för att vi har klarat oss igenom allt det där?! 😀

  Gott Nytt År & lycka till med alla mål! 😀

 2. Du förtjänar verkligen en klapp på axeln! Du har hunnit med mycket under året trots motgångar!

  Dina mål under för 2012 är bra och höga, tvekar inte en sekund på att du klarar det! I man ska satsa högt 🙂

  Hoppas verkligen hundarna får må bra nu <3

  Gott nytt år 🙂

 3. tycker du har varit duktig och klarat dina mål!
  Himla tråkigt angående charlie och max 🙁 så orättvist. Hoppas behandling hjälper för dom! å lycka till å klara 2012s mål! 😀

 4. HEJ !
  jag har funderat lite på hur man kan stötta vissa föreningar som håller på med djuradoptioner utomlands. Visste du att man i Rumänien kan kapa en hemlös hunds öron eller svans och gå o få betalt för detta? DinasArk som jobbar i Rumänien försöker rädda dessa hundar, via adoptioner av hundar till Sverige o andra EU-länder och även steriliserar och vaccinerar hundarna för att de inte ska bli dödade av befolkningen.
  DinasArk består av bland annat en tjej vid namn Ester som utbildar sig till vetrinär nere i Cluj på hänget de flesta hundarna kommer ifrån innan de flyttar till hundhotellet. Jag har förstått att de får en hel del penga-donationer av privatpersoner, men min tanke är att kunna samla ihop leksaker, gosedjur mm som hundarna kan få nere i Cluj.
  Så vet du med dig att du har hund, eller haft, eller helt enkelt bara håller på med hundartiklar och är villig att donera. Det kan vara t ex en bädd du inte längre använder, koppel, halsband, leksaker, hundben, reflexer mm.. Donera ! Antingen kontaktar du mig, eller DinasArk direkt via: donationer@dinasark.se . Som sagt, ” INGEN kan göra allt, men ALLA kan göra något ”

  //Vänligen, Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *