Domarutbildning – freestyle

Nu är jag hemma igen efter en hel helg i Linköping med domarutbildning i freestyle. Eftersom jag var på konsert med ”My chemical romance” i fredags så åkte jag ner ca kl 05.00 lördag morgon. Något som självklart var lustigt var att precis när jag har möjlighet att köra ner själv med bil så ska det bli snöstorm i hela Sverige?! ”Yay vad roligt” tänkte då jag som försöker resonera förnuftigt och realistiskt med vetskapen i huvudet om att jag inte är en erfaren förare, och definitivt inte vill bidra till någon som helst olycksstatistik. Så det blev ändå att boka tåg i slutändan.

Utbildningen under helgen var otroligt rolig, intressant och fascinerande! Kände mig som helt fastklistrad och sög verkligen åt mig all information och alla åsikter från diskussionerna som en svamp till vatten 😉 Jag ville inte riktigt att det skulle sluta utan kunde gott fortsatt en hel vecka. Visst kände man stor förvirring i början när jag skulle lära mig ”tänka domare” under helgen, men nu känns det lite mer som om informationen landat och jag känner mig verkligen laddad för att slutföra de resterande bitarna i utbildningen och få fungera som bidrag till Sveriges domarkår.

Tusen tack till Rolf, Yvonne, Monica och alla otroligt trevliga domaraspiranter jag fick möjligheten att träffa under helgen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *