Lugn dag

Idag har varit en sån där dag som varit helt lugn, något som jag verkligen behövt den senaste tiden. Jag tränade hundarnas freestyleprogram vilket gick riktigt bra, speciellt med Charlie Jag brukar aldrig avslöja låt eller tema i förväg innan tävling, men jag kan nog i alla fall säga att detta blir ett sådär personligt och känslomässigt program som ni som har sett mina program med Oskar förut kanske känner igen. Tema och baktanke avslöjas inte förrän på planen 😛 Känns bra att komma tillbaka till mina personliga program igen. Det är i de som jag själv känner att jag mår som bäst och finner mest inspiration i. Jag älskar att ibland kunna få chansen att beröra andra människor på ett lite djupare plan. Varje gång någon nämner att jag har lyckats beröra de via ett av mina freestyleprogram så lyser bokstavligen resten av min vecka upp

Jag har även sett den nya ”Harry Potter” filmen på bio idag. Jag är inte jätte-fan av HP men den här var riktigt bra. Fast bäst är nog fortfarande 1:an. Blir på något sätt nostalgisk när jag ser den. Kanske för att man har ”växt upp” tillsammans med Harry Potter filmerna?

Imorgon ska jag på inflyttningsfest hos min storebror och hans fästmö. Innan det ska jag och min pappa ska även kolla in och testköra denna kärra.

BMW x3
BMW X3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *