Om

Jag och Charlie sommaren 2011
Jag och Charlie sommaren 2011

Hej

Mitt namn är Susanne Jaczewski, men alla kallar mig Sussi och jag hälsar er varmt välkomna till oss på Freestylehundar.se!

Djur har alltid stått mig nära hjärtat men det som jag verkligen brinner för är framförallt hundar. Jag började att tävla väldigt aktivt med mina föräldrars labradorer och denna enorma kärlek har ledat till att jag nu har tre stycken egna vovvar av rasen Australian Shepherd. Magic, Haven och så lilla tiken Astra. Nästan all min fritid går till träning inför tävlingar, att hålla kurser, uppvisningar och reklamjobb/fotograferingar med hundarna. För att nämna några av alla de hundsporter jag tävlar i så kör vi Lydnad, Agility, Bruks och Freestyle.

I freestylen har jag hittills tävlat med goda resultat och till och med kvalat 6 år (2007-2011 & 2013) till Agria Freestyle Cup Finalen som äger rum i Älvsjömässan i Stockholm i december. Labradoren Oskar och jag blev uttagna till att representera Sverige som reserver i Sveriges första freestyle NM i Göteborg i januari 2009. Vi har även varit medlemmar i det svenska freestylelandslaget(höst 2009-vår 2010).

Oskar, Magic, Haven & Astra är med i modellagenturen Dogmodel, och Oskar har gjort jobb som reklamfilm för Ramlösa (länk: *http://www.youtube.com/watch?v=xxzzqCMElYg )* , *Scalibor fästinghalsband *(länk: *http://www.youtube.com/watch?v=rJXKG8eIxx0 *) och *Trygghansa (länk http://www.youtube.com/watch?v=xy37bbtYamg )* .Oskar har även medverkat med mig på tv8 för att visa upp freestyle, medverkat under ett föredrag för Walt Disney i Stockholm om filmhundar & och visat freestyle på *Tv4 FörKväll (länk: http://www.tv4play.se/noje_och_humor/forkvall?videoId=1.1598328* vi är de första som uppträder.

IMG_0895

Magic och sin motspelare i Rustas reklamfilm

Min aussie Magic gjorde sitt första reklamjobb 2008 och efter det har det bara rullat på. Några projekt vi har varit med om:

  • Spelar ”Frank” i Biofilmen ”Tommy”
  • Vinjett för ”Huset fullt av hundar” *klicka här*
  • Reklamfilm RUSTA *klicka här*
  • Reklamfilm för ”Rädda Barnen”
  • Reklamfilm Scalibor fästinghalsband
  • Modeplåtning ELLE Norge
  • Reklamkampanj Plantagen

Jag har tävlat med Oskar i Sveriges första freestyle SM och kom 5:a

Just nu har jag öppnat egna företaget Made to Move HB där jag håller kurser, föredrag, privatträningar och uppvisningar på begäran.