Vill du följa Luckys resa?
Då har du kommit rätt!

Trött på allt som ställs in och behöver lite inspiration för grym hemmaträning med din valp/vuxna hund?
Då har ni kommit rätt! Följ min yngsta guldvovve Luckys resa mot stjärnorna och lär er massor från grunder till mästarnivå i freestyle!

I den här träningsdagboken kommer jag att logga hela Luckys träning- och tävlingskarriär till den dagen då han står som svensk freestylechampion!

Medlemmarna här kommer att få följa varje steg i Luckys resa där vi:

– med högkvalitativa filmer visar hur vi grundligt tränar allt från grundrörelser till avancerade tricks och kombinationer/sekvenser/självständighet/ detaljer.

– redogör hur jag tänker när jag bygger program specialanpassade för hunden.

– visar hur vi programtränar och förbereder för freestyletävling ur många aspekter(förbereder/klipper musik, väljer ”kostym”, jobbar med poänghöjande faktorer, miljö/ljud/uthållighetstränar hunden mm).

– bjuder på videoreflektioner, tävlingsvloggar och visar hur vi hanterar både med- och motgångar!

– bjuder in till en privat Facebook-grupp där endast medlemmar får tillgång till allt material, kategoriserat i olika enheter allt eftersom resan fortskrider fram tills dagen då Lucky står som Freestylechampion.

– ger medlemmarna utrymme för att ställa obegränsat antal frågor och möjlighet att påverka innehållet.

För en engångskostnad300kr så får du obegränsad tillgång till allt material även efter att dagboken är avslutad. Dagboken startar 13:e dec 2020. I dagsläget(våren 2021) är Lucky i freestyleklass 1.

Nu kör vi!

Vem är Lucky?

Lucky är en superglad och energisk jaktlabbe på 1 år som precis har blivit redo att hoppa från valpövningarnas språngbräda mot nya höjder för att bli min nya freestylestjärna!
För att lära känna min lilla guldpojke, se hans presentationsfilm nedan!